Over Wijs & van Oostveen

Al meer dan 35 jaar zijn wij voor onze cliënten actief op de internationale financiële markten. Daarbij is innovatie altijd een belangrijk speerpunt geweest. Omdat financiële markten zich constant ontwikkelen. En daardoor ook weer meer kansen ontstaan. Voorbeelden van die innovatieve aanpak zijn onder meer onze succesvolle initiatieven als Trend Invest, het beleggingsfonds Bright New World, Rotatiebeleggen en Innovation Asset Management.

100% onafhankelijk en zekerheden

Wijs & van Oostveen is voor 100% onafhankelijk. Onze cliënten hebben dezelfde zekerheden als bij de bank. Een hoge mate van service en een ondernemende aanpak richting onze cliënten staan centraal bij ons.

Onze visie

Wijs & van Oostveen wil de beste persoonlijke vermogensbeheerder zijn:

  • Door helder en transparant te zijn

Wij hanteren niet alleen een transparante kostenstructuur. Wij maken ook duidelijke afspraken. En zorgen voor heldere overzichten en rapportages.

  • Door kwaliteit en service te bieden

Wij ontwikkelen producten met een hoge kwaliteit. Passend bij u. Onze service moet verzorgd en foutloos zijn. Wij staan voor persoonlijk contact en aandacht voor de cliënt. Uw gevoel van comfort staat centraal.

  • Door betrouwbaar en duurzaam te zijn

Wij gaan een relatie met u aan op basis van waardering en interesse. U krijgt een consistente dienstverlening. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij hebben de focus op de lange termijn. In ons beleggingsbeleid. Maar ook in onze relatie met u als cliënt.