Geniet van uw vermogen

Vermogen moet leiden tot leuke dingen en niet tot slapeloze nachten. Bij Rotatiebeleggen van Wijs & van Oostveen krijgt uw vermogen de kans om geleidelijk te groeien. Zo belegt u met meer rust en kunt u genieten van uw vermogen.

Wilt u ook beleggen met meer rust? Vraag dan direct meer informatie of uw persoonlijke rendementsvergelijking aan.

ROTATIEBELEGGEN

Welke categorie biedt nu de beste perspectieven: aandelen, obligaties, goud of liquiditeiten? En wanneer is het een goed moment om te switchen van de ene naar de andere categorie? Met Rotatiebeleggen van Wijs & van Oostveen worden deze keuzes voor u gemaakt. Hiermee belegt u met gemak en zonder omkijken altijd in de meest kansrijke categorieën. 

Geleidelijke GROEI VAN UW VERMOGEN

Met Rotatiebeleggen heeft uw vermogen de kans om rustig te groeien. Hiermee wordt gestreefd naar zo min mogelijk pieken en dalen, ofwel een lage beweeglijkheid van de koersen van de onderliggende beleggingen.

RendementeN

Er zijn 3 profielen binnen Rotatiebeleggen: defensief, neutraal en offensief.

 3 belangrijke redenen om te kiEzen voor
rotatiebeleggen bij Wijs & van Oostveen

Met gemak beleggen

Aandelen, obligaties, goud of liquiditeiten? Bij Rotatiebeleggen belegt u met gemak en zonder omkijken telkens in de meest kansrijke categorieën.

Geleidelijke groei

U wilt beleggen met meer rust. Niet meer de pieken en dalen, maar streven naar een geleidelijke groei van uw vermogen. Dit is mogelijk met Rotatiebeleggen.

Mooie rendementen

Met Rotatiebeleggen laat mooie rendementen zien. Over de afgelopen 10 jaar zou het offensieve profiel 7,8% per jaar hebben opgeleverd.*