Meer dan 25 jaar
vermogensbeheer

Wij zijn één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland. Wij bieden u echt vakmanschap op het gebied van vermogensbeheer. Zoals met Rotatiebeleggen waarbij de nadruk steeds ligt op de meest kansrijke categorieën. U heeft er geen omkijken naar.

 

ROTATIEBELEGGEN

Welke categorie biedt nu de beste perspectieven: aandelen, obligaties, goud of liquiditeiten? En wanneer is het een goed moment om te switchen van de ene naar de andere categorie? Met Rotatiebeleggen van Wijs & van Oostveen worden deze keuzes voor u gemaakt. Hiermee belegt u met gemak en zonder omkijken altijd in de meest kansrijke categorieën. 

Geleidelijke GROEI VAN UW VERMOGEN

Met Rotatiebeleggen heeft uw vermogen de kans om rustig te groeien. Hiermee wordt gestreefd naar zo min mogelijk pieken en dalen, ofwel een lage beweeglijkheid van de koersen van de onderliggende beleggingen. Als we terugkijken over de afgelopen 10 jaar (10 juni 2006 – 10 juni 2016), dan laat het offensieve profiel van Rotatiebeleggen op jaarbasis een beweeglijkheid zien van 11% en de MSCI World - 100% aandelen - een beweeglijkheid van 18%.

RendementeN

Er zijn 3 profielen binnen Rotatiebeleggen: defensief, neutraal en offensief.

 3 belangrijke redenen om te kiEzen voor
rotatiebeleggen bij Wijs & van Oostveen

Met gemak beleggen

Aandelen, obligaties, goud of liquiditeiten? Bij Rotatiebeleggen belegt u met gemak en zonder omkijken telkens in de meest kansrijke categorieën.

Geleidelijke groei

U wilt beleggen met meer rust. Niet meer de pieken en dalen, maar streven naar een geleidelijke groei van uw vermogen. Dit is mogelijk met Rotatiebeleggen.

al jaren succesvol*

Rotatiebeleggen is al jaren succesvol. Over de afgelopen 10 jaar zou het offensieve profiel gemiddeld 9,5% per jaar hebben opgeleverd.


Lees meer